За втория оригинален риалити формат – Изпитът“, по повод 50-годишнината от

...
За втория оригинален риалити формат – Изпитът“, по повод 50-годишнината от
Коментари Харесай

„Изпитът“ – НАТФИЗ представя втория си оригинален риалити формат

За втория автентичен риалити формат – „ Изпитът “, във връзка 50-годишнината от основаването на Факултет „ Екранни изкуства “ в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов ", разказват преподавателят Николай Йорданов и водещите на формата Калина Спасова и Йоанн Стоев.

Николай Йорданов - преподавател по „ Риалити тв формати “ в НАТФИЗ  " Кръстьо Сарафов ": 

Идеята се роди в кабинета на ректора на НАТФИЗ. Каза ми, Ники, можем ли да направим едно риалити за нашия изпит и аз се съгласих. Тази година снимахме във факултета по екранни изкуства. Зададохме си въпроса кои са най-шантавите в този випуск и така избрахме водещите на формата.

В този випуск имаме страхотни кадри с които снимахме. Имаме страхотен спомен сега с тях.  В политиката в момента има всички жанрове, дано само да ни се размине жанрът  " ужаси ".   

 

Калина Спасова - водеща на „ Изпитът “, студентка по кино и ефирен монтаж:

Беше доста забавно, тъй като аз и инсталирах риалитито, изучавам кино монтаж, та трябваше да виждам всички мои изцепки, които приказвах. Преди имаше няколко кръга на този изпит, в този момент е събеседен. Имаше таекуондо, свирене на принадлежности. Те всички първата година учат всичко действително. Учат за оператори, монтажисти, артисти. мен малко ме притесняваше по какъв начин ще реагират хората, които не са в НАТФИЗ, само че реагираха доста положително. Може би идната година ще има друго риалити за актьорския факултет и техните специалности. Не е ужасно да се кандидатства при нас. Има си ги непрекъснато историите, само че не е ужасно.

 

Йоанн Стоев - водещ на „ Изпитът “, студент по  “Фотография ”:

За първи път вършим това нещо. Мислехме, че е елементарно, само че не е изобщо. Няколко часа преди да започва риалитито, мислех да се откажа. После пък взех решение, че ще съм дълго на екран и славата е по-важна.

 

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР